lauantai 26. tammikuuta 2013

Joulu meni jo

On ollut pitkä tauko blogatessa. Vietin joulun alusen sulkeutuneena ompeluhuoneeseen. Nyt olen nauttinut arjesta ja aivan muusta. Tässä kuitenkin postaus vielä joulun ompeluksista.

Tuttavan tytöille hihalliset jumpparit mittojen mukaan tehdyt.

 Omille tytöille hupparitunikat pöllö joustiksesta. Olipa työ ommella näitä niin ettei tytöt huomaa! :) Lahjat oli mieleset ja joulun jälkeen ompelin molempiin myös mätsäävät leggarit. Pöllöcollege Halviksesta, turkoosi tähti JNY:ltä suoraa, keltainen JNY:n tähti i k a s y r iltä. Vetskarit halviksesta, turkoosi resori vekaranalta ja keltainen resori ystävältäni Äiteeltä.

 Ensimmäistä kertaa tein tämmösen lyhyen vetskan. Hupun vuoritus viimeistelee vaatteen.


LUMIPRINSESSALLE

Sain kunnian tehdä täytekakun hyvän ystäväni tyttären 1-vuotisjuhliin. Ystäväni on varsin perusteellinen juhlien järjestämisessä, ja kakun suunnittelu onkin hänen käsialaansa. Kakku piti olla kerroskakku. Rungon rakensin vadelma- ja daimmoussesta. Vuoraan kakkuvuoat aina kelmulla, siitä johtuu ryppyisyys.
Sitten itse koristeluun. Toiveena oli kruunu, ja perhosia. ikä ja nimi talven väreissä. Kruunu on tehty tyhjän talouspaperihylsyn ympärille, ja annettu yön yli kuivua. Perhoset taas kuivatin leivinpaperipakkauksen kulmassa. Olisin voinut olla huolellisempi. Nyt kuvaa katsoessa harmittaa, mutta töihin oli kova kiire, niin ei auttanut :( Kaiken kukkuraksi unohdin nimen kokonaan, onneksi pikerin sai suht helposti pois, ja sain unohdukseni paikattua.