tiistai 12. helmikuuta 2013

Jokaiselle jotakin

Olipa kerran joulupukki joka toi nelilapsiseen perheeseen vain tytöille jumpsuitit! Voi sitä vääryyttä! Noh, nyt on asia korjattu, ja loppu hyvin kaikki hyvin. Mikaelin oogabooga on KVK:lta, Kaava vanha tuttu jump in muokattuna.
Lisäksi kummitytölle villapuku. Serkkuni on kankaat ostanut myllymuksuilta tytön ollessa pieni. Kangas on kuitenkin jäänyt kaappiin ja tyttö kasvanut yli. Pienet jatkopalat kuitenkin pelastivat vielä tilanteen
Tässä vielä esikoiseni sovituskuva

PONIPAITA MINKALLE

Pikasurautus syntymäpäivälahjaksi serkun tytölle. Kaava on Ottobren pupuseni muokkaus. Kaavasta 104cm olen pidentänyt paidan 116 senttiseksi :)

Tämä on myös ensimmäinen aplikaationi uudella koneella. Hivenen joutuu hakea säätöjä vielä. Kuvan löysin googlen kuvahaulla hakusanalla "pony coloring".


KAKKOSLANIT

Olen löytänyt sielunkumppanini, joiden kanssa olemme ryhtyneet treffailemaan joka toinen kuukausi. Kokouspaikalle roudataan omat koneet ja tarvikkeet, ja sielä sitten ommellaan kimpassa ;) 

Viime laneilla valmistui kaksi paitaa, alusta loppuun. En ehtinyt olla laneilla kuin askareen välin.

Sampsukasta vuoden vaihteen tietämillä tilasin vihreää liikennetrikoota, joka on Leena Renkon suunnittelemaa. Ihanaa, että meillä suomessa on näin taitavia suunnittelijoita! Saa hyvillä mielin unohtaa nuo epäeettiset halpaketjut :D

Liikennetrikoosta siskon pojalle paita uusimman ottobren kaavalla. Kaula-aukko oli jotenkin outo siinä kaavassa. Siis jouduin muokkaamaan sitä varsin paljon päästäkseni edes suurin piirtein lopputulokseen.



Toinen paita esikoiselle Metsolan bambista. Joko meillä on isopäisiä kakaroja, tai sitten kaavassa on vikaa, eihän tämä mennyt päästä läpi kun kotiin pääsin. Sielä paita nyt makaa ompelukoneen takana odottamassa, että joku jaksaisi sitä hieman modifioida. Kaava on siis jostain vanhasta SK:sta, millä olen tehny mm Minnipaidan, enkä siskon tytöllä ole minkäänmoisia pukemisongelmia tämän kanssa.

Odotan innolla jo seuraavia laneja :)