maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ohukainen ja paksukainen

Annikilla vuosi pärähti täyteen kuukausi sitten, enkä olisi vuosi sitten voinut kuvitellakkaan miten erilaiset tytöt tulevat olemaan, sekä luonteelta, että rupilta. 
Aino on oppinut pottailemaan jo 6kk ikäisenä, kun taas Annikki ei viihdy potalla millään. Molempien aikana olen tunnollisesti kestoillut, mutta nyt iski paniikki, kun vaipat alkaa käydä Annikille pieneksi, mitkä edelleen menee Ainolle. Ainolla siis edelleen vaippa pihalle mentäessä. 
Myös housu-osasto on uusinnan alla, Ainolle jouduin järkiään kaventamaan kaikki housut, mitkä ei nyt mahdu sitten Annikille. 
Paidat niillä onkin jo oikestaan yhteisiä kaikki, hioja joutuu ehkä Annikille kääriä.
Meillä on sairastettu vesirokkoa, oon ollut muutaman päivän poissa töistä, niin oon saanut jotakin äntihinkin:

Jumpsuitit 92cm ja 86cm.
Malli siis muuten sama, Annikin omassa ainoastaan pultut on lyhkääsemmät.
Kaava OB:n 6/10 Jump it muunneltuna.
Maastocollege YLLÄTTÄEN EK:n palalaari osastolta. Vuoritrikoo hannan kankaasta. Retroresorit ja vetoketjut halviksen aarteista.

Kovasti tykkään pitää Annikilla "yläosallisia" housuja, kun tuntuu jotta kaikki normihousut kiristää sen pörheää massua  <3

Ohukainen ja paksukainen, tästä sen näkee!
kiraffi yäkkärit molemmille 92cm ja 86cm.
ohukaiselle oma muunnelma jostain aikaisemmasta ostoyäkkäristä, paksukaiselle malli uusimmasta lasten OB:sta.
Kangas tuli Ikasyrin salaisesta paketista, siinä siis puolet leveydestä kiraffia etupuolelta, puolet takapuolelta, jolloin saa toteutettua sen vaatteessa kivasti. Kuvassa siis Ainon yäkkäri selkäpuolelta.

Näihin kokeilin ensikertaa yhdistelmäsaumurini peitetikki ominaisuutta, tikattavaa oli het enempi, kun molemmat haalarit on nepeillä.
Oon sitä mieltä että onnistuin !

Etana paidat on valmistunut jo aiemmin, nyt vaan tuli viimein tilaisuus kuvata edes toinen kun se narulla roikkui.
Nämä on meillä ihan 100% kierrossa -> narulta suoraan päälle ja päältä pyykkiin, kaapissa nämä ovat tuskin koskaan käyneetkään ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti