sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Läjä pipoja ja paita seuran hyväksi

Meillä on pääsiäisperinteenä polttaa kokkoa. Perinne tuo paikalle väkeä jopa satapäin, ihmiset palaavat lapsuuden maisemiin. Paistamme makkaraa ja kylän naisväki kahvittaa kylätalolla. Illan kruunaa arpajaiset, joissa on tunnetusti paljon hyviä palkintoja.


Tänä vuonna oli vanhemman naisväen vuoro hoitaa kahvitus, joten minulle jäi aikaa keksiä muita keinoja tuottaa seuralle tuloja.Malli on itse kehittämäni ruttupipo, valmiiksi rutattuna. Pipot ovat uniikkeja, eikä kahta samanlaista siis ole. Pyrin siihen ettei myöskään tule. 


Pipoja jäi 7, joista kaksi jätän itselle. Vapaana siis vielä vasemmasta reunasta kaksi mustaa tähtipopoa koossa XL, eli aikuiselle miehelle. PY noin 60cm. 
Lisäksi oikeasta reunasta musta tähti pipo koko XS eli 6kk-2v PY noin 46-47cm.
Ja vielä oikealta toisessa rivissä kaksi ylintä pipoa violetti sydän ja lime tähti, koko S, 1-4v, PY noin 50cm.
Myyn jääneet pipot hintaan 10€ + mahdolliset postit (1,20€).


ARVALLE


Tein paidan Liandlon "Var bor du lilla råtta"-kankaasta koossa noin 100cm. Lianlon kangas valikoiman löydät täältä. Onni suosi ystävääni, jonka poika on himpun verran liian suuri tälle paidalle, niinpä lupasin tehdä pojalle paidan suuremmassa koossa.Mulla on vielä ongelmia tuon peitetikin kanssa. Paininjalka kun on niin suuri, että se sokeuttaa ompelemisen ja varsinkin tällaiset kaarevat ompelut on hankalia, kun tikki seikkailee reunalta reunalle. Hrmph.


Helman käänsin rakastamallani siksakilla. Vaikka mulla on peitetikkari, tykkään silti edelleen siksakista  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti