maanantai 13. elokuuta 2012

Mekkoja ja lahjoja ja lahjamekkoja

Huh, pitkä aika edellisestä bloggauksesta. Kesän aikana ompelut on ollut vähissä, kun on ollut muuta puuhaa. Jossakin kumman välissä valmista on kuitenkin tullut.  

Ystävä perheen kuopukselle 2vuotis-syntymäpäivälahjaksi tunika ja leggarit koossa 80cm. Nolottaa myöntää että lahja on edelleen antamatta, kun omat lapset sairastelivat, eikä päästy juhliin. Musta tähti-interlock Michasin-salaisesta. Hiat leikkelin vanhoista potkareista. Leggareiden kangas Keskisiltä ystävän tuomana.
Samaiselle perheelle ruttupipot jokaiselle oman toiveen mukaan. Tähtikangas JNY:n, pallotrikoo Vekaranasta, päivänkakkara Eurokankaasta ja kukkatrikoo tallinnan tuliaisia. Päivänkakkarassa näköjään kuvatulla puolella kaikki kukat ylösalaisin ;) Haastavia nämä jokapäin-kuosit ;)
Sitten omille tytöille kesämekkoja, kaava kesä-ottobrestä, muokattuna. Kankaat Liandlolta, Ruotsista.
Sitten viimeisimmät ompelut, jotka valmistuivat eilen. 6 -vuotiaalle Helmi-neidille lahjaksi. Kaavat uusimmasta ottobrestä pupunen ja rannit jump, koossa 116cm, kankaat michasilta ja EK:sta.


Siskon ompelukone lainassa, aplikaatiot vaatii vielä harjoittelua, mutta kunnon kone auttaa jo paljon.
Pitkän tovin vietettyäni mekon ja paidan parissa, tajusin että tytön lahjatoive taisikin olla jotain ihan muuta... noh, täytyihän sekin sitten toteuttaa. Tein sitten nukke-vauvalle samikset ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanat tytöt vihreissä mekoissaan! Nättejä vaatteita ja hyvin onnistunut angry bird :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita.niin suloisia.

    VastaaPoista