tiistai 12. helmikuuta 2013

KAKKOSLANIT

Olen löytänyt sielunkumppanini, joiden kanssa olemme ryhtyneet treffailemaan joka toinen kuukausi. Kokouspaikalle roudataan omat koneet ja tarvikkeet, ja sielä sitten ommellaan kimpassa ;) 

Viime laneilla valmistui kaksi paitaa, alusta loppuun. En ehtinyt olla laneilla kuin askareen välin.

Sampsukasta vuoden vaihteen tietämillä tilasin vihreää liikennetrikoota, joka on Leena Renkon suunnittelemaa. Ihanaa, että meillä suomessa on näin taitavia suunnittelijoita! Saa hyvillä mielin unohtaa nuo epäeettiset halpaketjut :D

Liikennetrikoosta siskon pojalle paita uusimman ottobren kaavalla. Kaula-aukko oli jotenkin outo siinä kaavassa. Siis jouduin muokkaamaan sitä varsin paljon päästäkseni edes suurin piirtein lopputulokseen.Toinen paita esikoiselle Metsolan bambista. Joko meillä on isopäisiä kakaroja, tai sitten kaavassa on vikaa, eihän tämä mennyt päästä läpi kun kotiin pääsin. Sielä paita nyt makaa ompelukoneen takana odottamassa, että joku jaksaisi sitä hieman modifioida. Kaava on siis jostain vanhasta SK:sta, millä olen tehny mm Minnipaidan, enkä siskon tytöllä ole minkäänmoisia pukemisongelmia tämän kanssa.

Odotan innolla jo seuraavia laneja :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti