perjantai 29. maaliskuuta 2013

PIPARIKUKKAA VIITTOMAKIELELLÄ

Helmikuisena sunnuntaina vierailin sukulaisperheen luona syntymäpäivillä. Perheen äiti oli minulle koonnut valtavan läjän kankaita. Mittasin lapset ja kirjasin ylös kuka halusi mistäkin kankaasta mitäkin. Perheen nuorin tyttö, 4-vuotias kummityttöni, puhuu viittomalla. Vielä lähtiessäni, pihatakki jo päälläni, tyttö juoksi perääni. Hän veti takin helmastani, laittoi käden nyrkkiin ja avasi nyrkin sormet ylöspäin. Kukasta sinulle, selvä, minä teen! Voihan suloisuus! 


Kangasta oli NIIN nafti pala, jouduin jatkamaan haalaria monesta kohdasta. Valmiiksi saatuani huomasin, että kohdistaminen oli syönyt selästä pituutta niin, että haalari jäisi nopeasti pieneksi. Hetken roskista tongittuani löysin vielä pikkuisen tilkun, josta tein haarakiilan. Jumpparin malli on nyt hieman haaremityylinen, mutta päällepuettuna oikein mainio!

Viime sunnuntaina vietettiin samassa perheessä taas syntymäpäivät. Paketin saatuaan tyttö oli niin riemuissaan, että synttärivaatteet vaihtuivat heti jumppariin.

Tein tytölle vielä paidankin, joka osoittautui kuitenkin liian pieneksi heti alkuunsa. En ymmärrä miten olen mittoja tytöstä ja kaavasta oikein ottanut! Kangasta on onneksi vielä pieni pala, niin saan soveltaa siitä jotain tilalle.
Isoveljen lahja onnistui teemaltaan täydellisesti! Juhlapäivän aamuna nimittäin perheen äiti latasi facebookin kuvan Angry Pig-kakusta! Raitakangas on interlock EK:n palalaarista. Ostin sen joskus siskon pojalleni, mutta korkeus ei piisannutkaan. Olen sitä sitten useaan kertaan yrittänyt myydä kangashamstereissa, viimeisin hintani oli 5€ sisältäen postit, eikä kangas siltikään mennyt kaupaksi! Mielestäni kangas on hieno! Tuommoisten kiemurtelevien raitojen kohdistaminen oli haasteellisempaa kuin ikinä!
Isoveljelle surautin vielä apinasta pitkähiaisen paidan ja boxerit. Bokseri-kaava vaikutti lupaavalta! Näitä ommellessa melkein iski itsellekkin poikakuume! :D Perheen isä sai apinasta pipon, saa tosin nähdä, kenen käyttöön se lopulta päätyy! ;)

2 kommenttia:

  1. Kyllä sä oot taitava joka lajis...täytyypä tilata sulta kummipojalle toukokuus 8v jotain jännää:))

    VastaaPoista
  2. Siis noi boxerit on just täydelliset!

    VastaaPoista