lauantai 3. marraskuuta 2012

3D-KAKKUJA

Viimeisimmät tilaustyöt ovat olleet ihanan haasteellisia, mukavaa kun saa poiketa tavanomaisesta kaavasta!

Tämä idea tuli asiakkaalta, Vaahtokarkkien metsästys osoittautui yllättävän vaikeaksi. Onneksi kuitenkin löysin, vaikkakin hieman suuria, mutta puolitin ne ja asettelin leikattu puoli alaspäin.

Siskon pojalle 6-vuotiskakku. Poika on kehitysvammainen ja vasta nyt oppinut puhumaan niin, että tätikin saa selvää, MIKKI! hän huudahti kun näki kakun ja taputti käsiään yhteen. IHANA <3
Angry birds kakku valmistui serkun pojan 10-synttäreille, joita juhlittiin mummansa 60-päivillä. Itse pääsimme juhliin vasta illalla, eikä lasten kakkua enään ollut jäljellä. Oli kuulemma maistunut vanhemmallekin väelle :) Tyydyimme sitten leipomon äklömakeaan lakkakakkuun.

Paljastan nyt ammattisalaisuuden: Täytekakun kermaan EI SAA lisätä sokeria, koska hillo/muu täyte on jo makeaa, ja pohjassakin on makeutta. Liian makeasta kakusta alkaa vatsa velloa ja tulee pääkipeäksi, ainakin minulla. Ajatus tuntui itsestänikin hullulta aluksi, mutta käytäntö on opettanut, että ilman sokeria on PALJON parempi!

1 kommentti:

  1. Mahtavia! Late-ideaa voisin itsekin kokeilla!

    Katselin Ullan unelmakakku-ohjelmaa joskus ja se sanoi kans, ettei kermavaahtoon saisi laittaa sokeria, mutta hän laittaa siitä huolimatta! ;) Itse oon laittanut välillä ja toisinaan en..

    VastaaPoista