lauantai 13. huhtikuuta 2013

PONIPAIDAT, SUIKALEMEKKO JA RACERBACKMEKKO

Olipahan ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun teen suikalemekon. KUVITTELIN, että sehän on helppoa, ja vie vain pienet palaset kustakin kankaasta. NIIN VARMAAN! Sehän  ei ole alkuunkaan niin, vaan jouduin piirtämään kaavat kahteen kertaan. Suikaleet leikattuna noin vinoon, veivät kangasta triplasti ja jättivät jälkeensä ainoastaan hankalia ja vinoja tilkkuja. Noh, ONNEKSI lopputulos on kuitenkin omaakin silmää miellyttävä ja kummityttö tykkää :D
Siskon tyttöjen juhliessa yhteissynttäreitä, täytyihän pikkusiskollekkin olla mekko. Kaava kokeiluun pääsi ilmaiskaava racerback-dress, jonka voit ladata täältä. Helppo, näppärä ja yksinkertainen. Tämä kuva on mekosta takaapäin.
Viimein valmistuivat myös ikivanhat UFOT (Un Finished Objects), nämä ponipaidat olen ommellut jo syksyllä, ja jäivät kaipaamaan jotain kivaa aplikaatiota. Kuvankin löysin silloin ja aloitin aplikaatioiden teon. Homma tyssäsi kuin seinään, kun tuli ongelmia silmien kanssa. En saanut niistä nättejä. Nyt puolen vuoden jälkeen alkoi olla viimeiset hetket viimeistellä paidat, ennenkö jäisivät pieneksi. Tämmöiset niistä sitten tuli. Olen tyytyväinen kun sain ne viimeinkin pois UFO-laatikosta.


1 kommentti: